Kapka rudé krve

Kapka rudé krve

Anotace: Nemám k tomu, co říct. Snad jen, že by mě komentáře potěšili.

Kapka rudé krve
pomalu stéká z mrtvolně bledé líce.
Když spatřil tě prve,
nedostával se vzduch pro jeho plíce.
Rýšavé plameny zaplály mu v útrobách.
Zabíjel by pro tebe po tisících mrtvolách.

Kapka rudé krve
smáčela sněhově bílou košili.
Ránu na srdci snadno sešili,
tak proč né hned prve?
Tak krutý trest si nezasloužil.
Což lásce dobře neposloužil?
Autor Liondande, 20.03.2008
Přečteno 326x
Tipy 7
Poslední tipující: Azazen, Antionette, excited, Šerák
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak tahle básnička se ti hodně povedla. Moc se mi líbí.
Azazen

28.09.2008 21:21:00 | Azazen

Na mě je to takové .. příliš.. monumentální.

07.04.2008 17:31:00 | prostě Zuzana

lásce nikdy nikdo dobře neposlouží.. ona slouží ostatním.

04.04.2008 17:06:00 | excited

Těžko říct.. pěkné:)

20.03.2008 16:36:00 | Šerák

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí