Než

Než

Anotace: máme tak málo času

Život je krásná křeč
co dlouho bolí
než zapomeneš svoji řeč
zapomeneš na cokoli

Láska je písnička
se složitým prstokladem
sotva ji ochutnáš
než vytratíš se zadem
Autor zef, 11.07.2005
Přečteno 286x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí