!!!!

!!!!

Anotace: ????

Na křídlech bez peří,
Letím mraky po zemi.
Na nočním slunci
Černá hvězda.
Mrznu v jednom plameni,
Pro rybičky ptačí krmení.
V poušti plené lesů
Srnky s parožím se prohání.
Němá slova na mne křičí,
Jsou jak vrak lodi co jede po silnici.
Od východu žhavý vítr
Nese bouře sněhové.
Tisíciletá dívka se se mnou žení,
A voda v umyvadle bez bublin pění.
Bůh se na nás z pekla směje,
Ďábel mezi anděly zpívá chór.
Mám noční můry plné štěstí,
A bez rukou všem hrozím pěstí.
Hloupá chytrost
Se cení víc než pravdivá lež.
Pes na mne mňouká písně bez rytmu,
O válce bez zbraní.
Zmítám se v křečích a smíchy ryčím,
Jsem malá myš a kočky lovím.
Bílá plenta co se černou barvou skví
Je pro všechny co přes den sní.
Autor Johny Styx, 20.03.2008
Přečteno 228x
Tipy 6
Poslední tipující: Noc17, Já Esther Ruth
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

to je vražda, napsala...sestra
oslovilo mě to a to tak že velmi.

23.03.2008 00:37:00 | neurobeat

... to je vražda...to je opravdu dokonalé...jenže to je trochu nebezpečné říkat, když to nebylo psáno jen tak.

21.03.2008 19:46:00 | Já Esther Ruth

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí