Jaro...

Jaro...

Anotace: Voní, zpíva, miluje, nesnáší...zkratka, děla si co chce...

I bez tak malé zrnko prachu
V bezmezném prostoru se zmenší
Černý kocour na starém prahů
Duma nad zněním slova "Lehčí".
Teplé ponožky-každá jiná
A velmi horky šálek čaje
Spálím si ret-to už je běžný
Troufám si moc a tím jsem vinna..
Až vyjdu ven pozdravím jaro
Dokonce možná i souseda
Počkám se stínem na zastávce
Než pro něj autobus přijede.
Ze starých sešitu vlaštovka
Křižuje nebe, než se zmenší
Je jako slza po obloze
A třeba i o něco lehčí..
Autor Alisa 16, 21.03.2008
Přečteno 244x
Tipy 3
Poslední tipující: Petbab, estrellita
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Děkují, jaro už je tady a pěkně se mnou máva...

22.03.2008 00:28:00 | Alisa 16

komentář není třeba, básnička řekla všechno sama za sebe, tak je

22.03.2008 00:18:00 | Petbab

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí