Dvě panenky

Dvě panenky

Anotace: kámen v žaludku

Hrály si hru na pohádky
dvě panenky z bílé látky
hrály si hru ve tmě tmoucí
čtyři oči nevidoucí

Zapřaženy do spřežení
táhnou kočár, který není
dírami v látce
k otci a k matce

Hrály tu hru dneska v noci
až píchalo je obě v bocích
a žaludek se změnil v kámen
obalený spoustou hader
Autor Stepa, 11.07.2005
Přečteno 330x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí