Jak na depku

Jak na depku

Anotace: Vážně nevím,co se mi v těch chvílích tvorby honilo hlavou...ale je to relativně úplně jedno.

Když tě něco "bolí",
když si po krk v hnoji,
zanadávej si zvesela
- přejde tě to docela!
Když nepomůže ani tohle,
nazvi někoho bílým hovnem.
Bílá hovna dobrá jsou,
s depresí Ti pomůžou.
A když tě ani tohle nebaví,
střel si kulku do hlavy.
Autor Elishabet, 22.03.2008
Přečteno 369x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

vzhledem k předchozím alternativám bych asi začal tou kulkou

19.06.2010 17:13:00 | melancholik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí