<=>

<=>

Anotace: Rozcetník nás následuje celou naší cestou, avšak víte, že to jde i bez něj? Rýmy nejsou důležité, text je důležitý...

O černou stěnu se opíráš <=> barvy vnímat nechceš!
Úsměv schováváš <=> vnitřní radost potlačuješ!
Názory své tajíš <=> jiných je hájíš!
Věk zvyšuješ <=> chování snižuješ!
Povahu svou zapíráš <=> svou identitu zatracuješ!

=> Cožpak je toto svět?
=> Cožpak máme tento cíl?
=> Cožpak není toho dost?
=> Cožpak takto se má chovat naše mladistvá krev?

Vzpomínky zakrývají jedna druhou, ta důležitá schovaná na dně je,
výjimka, která potvrzuje pravidlo, která jiná je!

Zamyšlení nečekám, pochopení nečekám, souznění a sdílení také nečekám!
Jediné co čekám, respektování je!

Pláštěnka je jen záclonka k problému, který my odsuzujeme. Pomáhá nám ho zakrýt, aby nebyl. Bez pláštěnky mi je lépe. Psát…
Autor Ette, 22.03.2008
Přečteno 248x
Tipy 5
Poslední tipující: Ahorria, Norlein, come-past
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hezké.

27.03.2008 18:29:00 | Norlein

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí