Čelní pohled & Neobvyklý den

Čelní pohled & Neobvyklý den

Anotace: Budu moc rád za jakýkoli komentář, děkuji :-)

Čelní pohled
- - -
dívám se ti do očí,
a přemýšlím
odkud jsi.
z Marsu? z Venuše,
Jupitera?
tápu po tom
tisíce let
a Ty zde stojíš
a neodpovíš

NEObvyklý den
- - -
Jednou jsem takhle šel
do školy
přišel ke skříňce,
natáh bačkory...
Sedum hodin jsem poslouchal
nějaký řeči,
pak jsem jel domů
a šel jsem spát.
Dobrou noc.
Autor Anxiety, 22.03.2008
Přečteno 276x
Tipy 1
Poslední tipující: fuu
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

to možná sice má, ale mně se to opravdu líbí

26.03.2008 09:37:00 | fuu

no-máš lepší dílka

22.03.2008 21:37:00 | igniss

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí