Ukolébavka

Ukolébavka

Anotace: dětem

UKOLÉBAVKA

Světýlka si broučci nesou,
míří domů, půjdou spát.
Než však pod peřinu vlezou,
na housličky budou hrát.

Písničky si zazpívají,
budou tančit, nejen stát.
Na čelíčko pusu dají,
hezké sny se budou zdát.
Autor semiramis, 11.07.2005
Přečteno 274x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí