Soldier Of Fortune

Soldier Of Fortune

Anotace: Nevím co bych k tomuto měl dodat, snad jen že to co zde psáno jde od srdce a ze zamyšlení od jedné osoby mě moc blízké

Na kopci velikém sedím a do dály vzhlížím,
vzhlížím pln bolesti a srdce krvácí z té bolesti,
bolesti osamělého bojovníka který pro slávu bojoval,
bojoval pro svou matku, ženu, syna, dceru a otce,
bojoval aby úctu si dobyl, slávu vybojoval,
místo toho smrti a zkázy se dočkal, nářku a utrpení,
utrpení svých kamarádu ve zbrani i svých nepřátel,

bojoval a zabíjel ve jménu své vlasti s nadějí v sdrci,
bojoval a zabíjel aby sloužil své vlasti,
bojoval a zabíjel bez slitování bez známky soucitu,
bojoval a zabíjel aby splnil svou svatou přísahu,
přísahu své zemi, své ženě, svému synkovi,

bojoval a ničil aby dokázal svou oddanost státu,
státu a svému lidu, plnil jen svojí povinost,
povinost nejsvatější lidem jako on!!

Kdo odsuzuje nás muže ve zbrani je stený pošetilec,
pošetilec jako my bojovníci co šli bojovat,
kdo nezažil nikdy nepochopí, kdo nezabíjel odsoudí,
odousdí nás jako zločince, vrahy a kruté zmetky,
ale kdo jednou okusil boje a smrti těžko se toho zbaví,

na kopci sedím a do dály pláču nad utrpením,
nad utrpením jež jsem způsobil, způsobil lidem jako já!!
sedím a pláču nad tou bolestí v srdci proč já byl voják,
voják štěstěny voják s cejchem Soldier Of Fortune??

Sedím a nad vším tím pláču a smrti se nedočkám,
nedočkám protože válka skončila a já zlomen odcházím,
odcházím zlomen ke své rodině a svému svědomí,
svědomí jež mě trápí a mučí, tak odcházím domůů,

nikdo mě nevítá, nikdo mě nelíbá, nelíbá,
jsem zrůda pro všechny kdož mě znaly a rádi měli :(
odcházím daleko, předaleko, long a timeee
Autor SvenHassel, 23.03.2008
Přečteno 349x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí