Way, Life, Love, Friendship and Death

Way, Life, Love, Friendship and Death

Anotace: Mám zase jeden ze svých dnů.

Cesta... ubírá se stále vpřed
a minulost tíží mne jako vřed.

Život... nikdy nezačal- nikdy neskončí,
je bludným kruhem, co se vždy zatočí.

Láska... zkur**ná mrcha!
Mé srdce s jizvami prchá.

Přátelství... jediné zač stojí žít,
lásku prožívat a cestou jít.

Smrt... ta to stejně vždycky vyhraje...

... úplně všechno.
Autor Rhiana E. Nebresk, 23.03.2008
Přečteno 248x
Tipy 5
Poslední tipující: Zahir, whiolet, Bíša
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

A úplně všechno posere! Ehm ta smrt

28.03.2008 12:41:00 | whiolet

No, ...hodilo by se spravit rytmus, nebylo by to myslím těžké

24.03.2008 12:18:00 | ludmil

Ahoj,
takže mně vyšla ta povídka GOTH ve sborníku, který doposud nemám...to je výborný!:-)

23.03.2008 23:09:00 | Isabella Monvoisin

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí