Jeden výdech

Jeden výdech

Anotace: psano z pohledu kluka :-)

Bolest
Obrovská bolest v hlavě
Nesnesitelný pískot v uších

Zmatek
Nehybný zmatek v očích
Nevěřícný pohled před sebe

Pokus se zvednout
Dopad zpět
na zem

Pískot v uších
Bolest v hlavě
Vlasy mokré
Vlasy mazlavé
Dlaně rudé
Nechápavé oči
Žádný tlukot srdce
Převrácený žaludek
Rychlý tlukot srdce
Jeden nádech
Jeden výdech

Jeden smutný pohled
zpod sklopených víček
Ne mých

Chtěl jsem vědět jaké to je běžet hlavou proti zdi
a nezastavit
Autor Komuna.cz, 23.03.2008
Přečteno 320x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí