Lovci duší

Lovci duší

Anotace: Lov bývá občas velmi nebezpečná záležitost... taková malá metafora

Dva lovci aniž kdo tuší,
jsou na lovu těl a duší.
Střetli se v lese nemají o tom tuchy,
tiše sedí, číhají mezi buky.

Už líčí na další z nevinných duší,
však zasáhli se navzájem ze svých kuší.
Leží na pahorku v těle šíp zabodnutý mají,
jeden druhého navzájem nesnesitelně se bojí.

Bojí se, že život ještě není zkrocen,
že půjde dál,
Bojí se že šíp neproletěl srdcem,
jak by si lovec přál.

A tak tam leží šílení strachy
bojíc se pohnout, bojíc se setrvat.
Autor aura0, 23.03.2008
Přečteno 291x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí