Nedokážu

Nedokážu

Anotace: ...

Pomalu dochází dech
a spolu s ním i slova,
touha po životě,
touha jít dál
a Ty tam stojíš
a koukáš se dolů
tam někam hluboko
tam někam zpátky
kde bývalo to jinak
kde jsme byli my
ne "jen já" a ne "jen Ty"

Pomalu dochází síla
být, snít, žít
a já koukám tam vzhůru
na Tebe, za Tebou a tiše
jen mlčky tiše přemýšlím
jestli ještě nosíš prstýnek
ten kousek kovu darovaný z lásky
jestli ho ještě máš, víš
nebo jestli jsi jej už schovala
navždycky napořád hluboko do někam

Já vím, slíbil jsem, že půjdu
že se nikdy nezastavím, nebudu plakat
nebudu vzpomínat a půjdu dál
ale víš, lásko, bojím se
já, mám strach, že ten slib
dnes už
splnit nedokážu
Autor Pazdi, 24.03.2008
Přečteno 266x
Tipy 2
Poslední tipující: ilona, Varda
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc smutné - navíc to popisuje to co cítím i já...

24.03.2008 08:17:00 | Varda

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí