Andělský boj

Andělský boj

Anotace: no zatím moje poslední dílko =o)

Žijeme spolu už mnoho let,

společně se světem touláme.

Prošli jsme přes mnoho pohoří i řek,

a lidem do příbytku hledíme.

Jeden se snaží přinášet mír a lásku,

druhý zas utrpení a krutý hněv.

Když ďábel pronikne do člověka,

a srdce probodne svými rohy,

to pak my andělé nemáme šanci,

a pláčeme nad vašimi rovy.

S ďábly bojujeme co je světem svět,

sami je však přemoci nemůžeme,

proto obcházíme stále svět,

a do duší, které vcházejí na tento svět

vlévat mír a lásku se snažíme,

ač jistě nevíme,

že to bude něco platné,

že ďábel neomámí vaše smysly

lesknoucími se pozlátky,

pak vezme si váš život,

a na co Vám pak budou zlaté dukáty?

Když budete žít život bez lásky.
Autor básníř, 12.07.2005
Přečteno 361x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí