Zeď

Zeď

Anotace: ..................

Jakou cenu,lidský život má,
za kolik,koupit se dá,
všichni něco stojí,
všichni v něco věří,
všude kolem mě,
samé ledové tváře,
prázdné pohledy,
naše srdce zavřené,
naše záda podlomené,
v noci nesníme,
v bolestech umíráme,
hledíme jen na sebe,
v šedi života,
více nás neláká,
ze své ohrady,
vyjít se bojíme,
kolem sebe stavíme,
ohromné zdi,

zdi svého ega,
kdy svůj klid máme,
kdy nic nepřijde nového…..
Autor Vlk v rouše, 24.03.2008
Přečteno 253x
Tipy 15
Poslední tipující: En, drsnosrstej kokršpaněl, Gracia, Bíša, jedam, Princezna.Smutněnka, Šerák, před zkroucením
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

The Wall

27.03.2008 19:47:00 | drsnosrstej kokršpaněl

taky ho sdílím.. někdy..

24.03.2008 13:37:00 | Šerák

sdílím tvůj názor ...

24.03.2008 13:34:00 | před zkroucením

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí