Civilizace 1

Civilizace 1

Anotace: z lidí se staly divné bytosti (1)

Jsem nervózní živočich
zbavený srsti a nory
od zvířete mě dělí smích
který z nás prý dělá vyšší tvory

Plný nevěry
nevěřím nikomu a lekám se světa
cizích obličejů vířících kolem
jako karnevalová pirueta

Zapouzdřen ve své ponorce
visím nad hladinou periskopem očí
strach mě provází jak dozorce
kdoví kdo po mně zítra skočí

Co jsem dnes nestihl
zítra už nedoženu
úspěch máš tehdy
když ti zavěsí na krk první cenu

Jsem nervózní živočich
hledající pravou stopu
jak zanechat po sobě víc než smetí
já - bratříček lidoopů
Autor zef, 12.07.2005
Přečteno 291x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí