Probuďte se.

Probuďte se.

Anotace: Opět jeden kousek protipolitického charakteru.

Přestaňte být součástí slepého stáda,
cožpak nemáte na to býti víc?
Tím stádem manipuluje vláda,
také náboženství financemi, nic víc.

K čemu potřebují ta svá stáda?
Jen k blahobytu vlastního bytí!
Snad líbí se vám tato sobecká vláda?
Dnešní systém vlád je k zblití!

Začněte žít lidé sama sebe,
přestaňte být otroky jejich.
Jen rozhlédněte se okolo sebe,
říkám: "Revoluce vládám není hřích!"
Autor RešHeNúnHe, 24.03.2008
Přečteno 244x
Tipy 2
Poslední tipující: Eiréné
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí