Možná

Možná

Anotace: Znáte ty chvilky psychického vyčerpání kdyby vám pomohla jen jedna věc..

Možná,to bylo tou řasou,co spadla mi do oka
říkáš /tak sladce a nevinně/
já vím,výmluvy jsou tvá doména
a možná to nedokážu ocenit.
Možná ses choval chladně
a já se jen zahalila do tvé zimy,
která jako ten nejteplejší svetr,
nenahradí tvé naručí.
Možná to bylo tou cigaretou,
snad vyhasla příliš brzy
a já neměla čas.
Tak řekni....
Možná se mi klepou ruce víc než normálně
/z toho falešného tepla/
a možná....
jsem jenom potřebovala obejmout...
Autor Falandra, 24.03.2008
Přečteno 315x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí