newím

newím

Anotace: možná to i někdo pochopí..

Mám strach a nevím z čeho,
Běžím životem a vlastně nevím kam
Sním o něm, miluji ho a vpravdě nevím koho
Stojí opodál a přece kosu svou brousí si blízko tam
Blízko tam, kde obloha spojuje se se zemí
Kousek od těch, co chybí jim teplé lásky zázemí
Přichází, zůstává a odchází zas
Někdy sama, jindy s někým blízkým v náručí opouští nás
Mám strach, nevím z čeho???
Běžím životem a vlastně nevím kam
Nechápu a možná ani chápat nechci tuhle moc
Tu sílu co den ti v okamžiku změní v černo černou noc
Bojím se jí, i když vím, že občas i osvobozuje snad
Proč vlastně životem se hnát?
Stejně přijde
Vždycky přijde
Neohlášená, nečekaná, ale přijde
Můžeš ji milovat, můžeš ji nesnášet, klidně se jí i bát
Ale vždycky přijde
A pak už nikdy nic není tak…

Má vůbec cenu milovat?
Autor sh@rusk@, 24.03.2008
Přečteno 267x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí