chci!!!!

chci!!!!

Anotace: stačí jen chtít!!!

Někdy tvá a jindy cizí
Někdy zlá , jindy jak zlato ryzí
Máš ji rád
S ní není čeho se bát
Je to kamarádka tvá
A přesto možná něco víc
Jednou chce všechno, jindy nic
Ve dne dospělá, v noci dítě
Jednou jak víla nevinná
Pak zase knoflíčky sama si rozpíná
Chce ráda tě mít, ne trápit tě
Chce tvé tělo, tvůj dech
Tvé rty, co měkké jsou jak lesní mech
Touží po tvých dotecích
po těch nejkrásnějších nocích
chce být dítětem, hrát si
s tebou si hrát
touží po tvé lásce?
Ne!!! /blázínku/
Chce si hrát,
hrát a ubližovat!!!
Autor sh@rusk@, 24.03.2008
Přečteno 317x
Tipy 2
Poslední tipující: jesterka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí