Abstinenční blues

Abstinenční blues

Anotace: asi je to všechno stejně v očích Ten smutek Alkoholismus...a Ty

...ještě jeden takovej pohled
a bude ze mě odpřísáhlej
notorik

Kolena rozplakaná dlažebními kostkami
a Tvou krásou
ne tady se nehraje na kádr
my pláčeme na dluh
do opilých veršů
sbírky
.
.
.

měla tu být jen
pro Tebe

/ale něco se posralo..
Nevím Asi už nemáš
ráda poezii/

Vlasy ještě voní alkoholem
pláčou si
to svý abstinenční
blues
Nevím proč tak najednou
Chodníky Praha Nervozita
zkouškový
stejně pláču hůř než pieroti
a lampy
než vysloužilost Perlovky
Nevím proč tak najednou
prostě chci slyšet
tvý kroky
třeba jenom
z diktafonu
po ránu
sakra už zas bude svítat
v nedopité
láhvi

Nedívej se tak na mě!
Ne takhle

(nebo se zas rozpláču)
Autor Jasmin de Paris, 24.03.2008
Přečteno 255x
Tipy 12
Poslední tipující: just me, Cassandra, její alter ego, Lota, hanele m., Renatka, Noc17
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

ach...
(...víc slov by bylo příliš...)

24.03.2008 18:42:00 | Renatka

super

24.03.2008 18:38:00 | Noc17

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí