Strašidla

Strašidla

Anotace: ...

Právě půlnoc
odbila.
Na půdě,
řádí strašidla.

Já nemohu spát,
myslím na Tebe.
Chtěl jsem Tě
pouze pro sebe.

Již vím,
byla to chyba.
A každá chyba,
světem hýbá.

Se strašidly
chtěl jsem se domluvit.
Ale neporadí,
jak se ti omluvit.

Od nich,
ať lítost nečekám.
Co jsem způsobil,
napravit musím sám.

Přemýšlím tedy dále,
již je den.
Zjišťuji, že
byl to pouhý sen.

Jsi vedle mě
a šťastná.
Realita
je tak krásná.
Autor Dindane, 24.03.2008
Přečteno 317x
Tipy 2
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí