Snílek

Snílek

Anotace: ....sweet....

Seš snílek!

a pravda je krutá!
né pampeliška......
ale bodlák Tě potkal!
pak důvěra vadla
život je v troskách!
a to Tvé snění?
tě vážně změní.

Podobu měníš!
jen tiše hledáš
svou lásku nedáš!
komu se podáš?
když něžná slova
už nebudou třeba.

Jak stromeček naděje!
jsem tu jen pro Tebe!
a když vítr zafouká
lísteček zelený
v křídla se promnění!
a z oblak do peřin
do Tvého pelíšku!
pošle Ti básničku
o tom že láska jen
Tvé srdce uzdraví.
Autor Oťas, 24.03.2008
Přečteno 268x
Tipy 13
Poslední tipující: Iva Borecká, čertíček, anaH, NikitaNikaT., Danah, Bíša, carodejka, Lota
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

souhlasím s voděnkou:o)))

07.07.2008 09:06:00 | Iva Borecká

Velmi krásná básenka, má spoustu citů, je lehoučká ...

04.04.2008 09:26:00 | NikitaNikaT.

Krasna nezna a sladka...

24.03.2008 23:55:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí