Živote, proč?

Živote, proč?

Anotace: Proč??

Živote, proč mi to děláš?
Slzy z očí kanou
na stránku nepopsanou.

Živote, proč vlastně jsi?
Utápíš mě ve svých mořích,
lehce dýchat nedovolíš.

Živote, tak cos mi chtěl?
K čemu ti mé strádání,
když ani k básním nemám nadání?

Živote, živote!
Nikdy jsi mě nepochopil,
říkat vše mi nedovolil.

Dnes naposledy tu klečím,
před tebou neskrytě brečím.
Dnes naposledy ptám se,
než ti zmizím v dálce.
Autor Barbara Smílová, 12.07.2005
Přečteno 362x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Jestli ty nemáš k básním nadání, tak teda kdo?
100

04.04.2006 15:07:00 | Kristýna M

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí