At nic nekončí

At nic nekončí

Anotace: Taková menší prapodivná věc

Procházím se po ulici,
vidím kluka na lavici.
Netváří se vesele,
hubou něco mele.
Tak se ho ptám,
"Proč se neusmíváš?"
On jen hlavou vrtí
výraz svůj nemění.
Až nakonec povídá.
"Jak bavit mám ?
Doma úkol leží,
avšak jiné myšlenky mi v mysli běží."
Vyrazně se mračím,
ale velmi mu věřim.
Však to sama vidim.
nazor svůj měním.
"Já to vím ,
ty musíš odvahu mít.
Do školy se dáš
a i to sám poznáš."
A tak spolu jdem,
Láskou svou objeven.
Autor Helulalile, 25.03.2008
Přečteno 262x
Tipy 5
Poslední tipující: ilona, Agniezka, Oťas, jedam, Nút
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí