Já nechtěl

Já nechtěl

Anotace: čas od času si uvědomým že umim věci dost podělat..ale prahnu po lepším zítřku a to pořád...

Omlouvám se ti lide mému srdci blízký.
Ya útrapy, které sem chtě-nechtě způsobil.
Neuměl jsem správně zvolit směr a povrch byl moc kluzký.
Padal jsem, stébla se chytal,přesto osud jsem nezlomil.

sic pokaždé jsem znovu vstal, a osud chopil pevně znova.
Karty sem ještě hůře zamíchal,lásku podťal jako stroma.
Pokusím se sklidit co jsem zasadil.
abych, teď už s čistým štítem mohl kráčet dále.
Naladím struny , které jsem rozladil.
Svému včerejšímu životu dám nesmlouvavé vale.
Autor Tom Abrhám, 25.03.2008
Přečteno 226x
Tipy 2
Poslední tipující: Nút
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zvláštní všeobjímající...

25.03.2008 17:03:00 | Nút

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí