Klokočí Blues

Klokočí Blues

Anotace: pro JirkuS

Hej kámo co tě bere, svět je plnej volů
V hlavě jim lítá spousta divnejch věcí
Než prát se s nima to rači zdolám horu
A kdo je vlastně zvjedavej na ty jejich kecy...

Vždyť víš..svět se stejně pořád točí
Vrtí se jako káča a vrtět bude vždycky
Někdo to nechápe a tak si hraje na klokočí
A jeho duše tápe a bude tápat vždycky

Hej Georgi kluku poetickej, naraž si bouřku do čela
Hlad zažeň PICEJČKOU nabouchanou feferóny
Řádně se nacpi a zapomeň už na VOLA!
Snad potěšej tě k tomu, mý bluesový tóny .)
Autor Bean, 12.07.2005
Přečteno 339x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

(si snad vodřu nos, jak se ti furt klanim a ruce mám plný mozolů vod tleskání!!!) A stejnýho názvu jsem hrála skladbičku na kytárku!!! :) I když tydle slova by se k tomu asik moc nehodily... :)))

18.10.2005 20:08:00 | Králík

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí