Pán kalichů

Pán kalichů

Anotace: dva kalichy..láska

Pán kalichů

Míří na sever a na jih
V každé ruce jeden kalich
Klečí vedle oltáře
Když pohlédneš mu do tváře
Poznáš Pána kalichů
První vypil
Druhým mne polil
Krev s vínem spojil
Co po těle stéká
Nepiju jen čekám
Miluju ty zplihlé vlasy
Je to láska… asi
Autor Stepa, 12.07.2005
Přečteno 244x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí