Slečna Temná

Slečna Temná

Anotace: Slečna Temná..přečtete,třeba pochopíte,třeba ne.. k nápadu mě trochu přived za prvý klip na jednu krásnou písničku..název není podstatnej..holka v černých šatech a s černýma vlasama tam hraje na housle..a za druhý osobní situace dost na nic..Die..

Ráno bylo jako sen
projasňovalo krásný den..
Jí to ale bylo jedno,
jejím světem bylo a je jen temno..

Říkala jsem jí Slečna Temná...
i když vypadala až moc jemná,
její oči kruté zdály se
když s mými v pohledu střetly se...
Měla v nich strach a bolest,
víc..než by člověk mohl unést..

Od určitého dne..
její duše chřadne...
je jen otázkou času než uvadne..
Stihl ji krutý trest,
ne,není to jen bolest..
Něco daleko horšího..
Život v zatracení
a už nikdy ani paprsek slunečního záření...
Slečna Temná..
a její duše černá..

Prosí o pomoc,
chce přemoct tu zlou moc...
to zlý Temno..copak vám to je všem jedno?
Myslíte si,že jí někdo pomůže?
Ne..i kdyby chtěl...
protože s tím už nikdo nic nezmůže...
Bohužel...
Autor Dev_LATea_princess, 25.03.2008
Přečteno 243x
Tipy 3
Poslední tipující: Agniezka, Gabi
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí