Samota

Samota

Anotace: Tahle věc vznikla, když mi bylo psychicky opravdu dost blbě a nevěděla jsem kudy kam.

Moře plakalo své slzy
a ty ulpívaly na mé tváři.
A od slz zůstávaly cesty
a mapy u mě na polštáři.
A moře plakalo čím dál více
a srdce moje také tak
a slzy skrápěly mé líce
a nedaly se odehnat.
A nebyl nikdo, kdo by je utíral
a nebyl nikdo, kdo by mě objímal.
Byla jsem jen já a věčná přítelkyně SAMOTA.
Autor pralinka, 13.07.2005
Přečteno 319x
Tipy 1
Poslední tipující: Divoženka1
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Mno jo, to je potvora, ta si občas přijde..

24.07.2012 20:13:08 | Nergal

Jóó slečna Samota ta nikdy nesklame, ta vždycky přijde a Chce nám pomoci.

30.03.2009 11:38:00 | PPetrushka

krásná,smutná,ale teď jsi už dávno v pohodě.

16.09.2007 23:00:00 | Aluna

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí