Jak z pampelišek chmýří

Jak z pampelišek chmýří

Skrývám za verše
lidské strádání,
nevím,
kdo slyší
mé...
o pomoc volání.
Tíživé myšlenky
potlačím v sobě,
radostí chci naplnit
život svůj.
Obavy zabalím
do hedvábného šátku,
vysoko na poličku
je uložím.
Až procitnu
z těžkého snu,
vyfouknu strach
jak z pampelišek chmýří.
Pohladím svou duši
a probudím ji ze spánku.
Namíchám si koktejl
ze samé lásky, radosti a zdraví.
Autor devcatko z jetele, 26.03.2008
Přečteno 316x
Tipy 3
Poslední tipující: danav, Pišák
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Našla jsem si Tvoji básničku a moc se mi líbí, je radostná a optimistická

04.07.2008 15:52:00 | danav

Na mne je tam moc toho probouzení. Jinak zajímavý nápad, který si žádá o dočesání.

28.03.2008 09:51:00 | J.Švihovský

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí