Realita

Realita

Anotace: Taková moje deprese...

Realita není zahrada Ráje
Realita pěkně zlá je
Zlá a krutá, těžký je žít
Co třeba smrt? Prostě nebýt
Otupět a nepřipouštět smutek
Ze života nejradši by člověk utek
Černá tma a v dálce světlo
Z lidskejch dlaní cítit teplo
Simmel? Ten to trefil krásně
Láska je jen slovo... Jasně!
I ten komu věříš jednou v něčem zklame
V srdci smutně praskne, když ho zrada láme
Nejlepší je věřit jenom v sebe sama
Dnes pravýmu přátelství temně zvoněj hrana
Autor pralinka, 13.07.2005
Přečteno 326x
Tipy 1
Poslední tipující: Nergal
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

A já blbec pořád věřím..

24.07.2012 20:15:06 | Nergal

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí