Obyčejná

Obyčejná

Anotace: a další kousek =o)

Prý všechny cesty někam vedou,

Proč mě tedy k tobě nezavedou?

Chodím celé dny a prosím Boha,

aby na konci prašné cesty,

stál někdo jako ty.

S rozevlátými vlasy ve vánku,

které voní po troše heřmánku,

oči barvy modré,

ve kterých modrá je modřejší,

než barva moře.

S úsměvem obyčejné holky,

která umí péct třeba vdolky.

Nějakou takovou přál jsem si vždy poznat,

teď už vím, že našel jsem ji.

A k lásce své musím se doznat.
Autor básníř, 13.07.2005
Přečteno 352x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí