Němé tváře

Němé tváře

Anotace: ***

Proč mě nikdo neslyší?
Proč říkáte ,,svěř se,,
a mlčíte jako ryby?!
I ta ryba aspon´ dělá,
že chce něco říct,
i když na srdci nemá nic.
Ale vy?! Nechcete mě slyšet,
máte jen plnou pusu řečí,
ale kde jsou ty vaše velké činy?
I ten strom v lese chápe mě víc,
svými listy jemně pohladí mou líc.
Ne jako vy!!
Vy mlčíte jen,a vaše ruce- jsou chladné,
jako kamená zem...

Komu jen opravdu věřit mám??!
Autor Tyssi, 27.03.2008
Přečteno 245x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí