Dimenze alkoholového zla a zhasnutého světla

Dimenze alkoholového zla a zhasnutého světla

Anotace: ... život je krásný, ale ne vždycky - tom spočívá jeho krása...

Paprsky slunce už nehřejí,
slzy tečou, srdce už nebolí.
Jsi mé světlo, uvnitř zhasnuté,
hladíš mě mokrou dlaní, plnou...
...plnou vyschlých slz a lásky,
po mé krásné, andělsky bledé
nevinně vinné tváři.

Jsme v jiné dimenzi, černé,
kde někdo rozlil tuš a král lihu,
na své polokouli ... se směje.
Je ale sám, vězněm v těle
a stěny svého světa - buduje.
Autor lavignea, 27.03.2008
Přečteno 303x
Tipy 4
Poslední tipující: pigeon, labuť, Vladimír P.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásné. To se mi líbí...

27.03.2008 23:51:00 | Vladimír P.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí