Civilizace 2

Civilizace 2

Anotace: zase o divných lidech

Svobodně se pohybuji pouze dvěma směry
jako panáček po papíře
pták s amputovanými křídly
nevyspalé nepokorné zvíře

Vše co jsem řekl
bude jistě použito
netuším zda pro nebo proti
a není mi to líto

Krajina kterou všude sebou beru
se skládá z pohyblivých písků
inflace lásek je úměrná
výši finančních zisků

Svobodně říkám všechno
za co mi nenamlátí
je to zlozvyk z mládí
a nahoře se šklebí všichni svatí
Autor zef, 13.07.2005
Přečteno 260x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí