Souboj

Souboj

Anotace: ............

Studené ráno,/mlha se zvedá/
slunce pomalu nad obzor vychází,
tu přijíždějí v kočárech,
dva mládenci,/přátele/
bohatí šlechtici,
každý má jednu pistoli,
/jedna kulka,jeden výstřel/

čestný souboj je čeká,
pro každého první,/poslední/

jsou pár metrů od sebe….
/hodiny tykají/
/vteřiny ubíhají/
za chvíli,
duel začne brzy…
/zrychlený dech/
/ticho kolem nich/

kdo vystřelí dříve,
kdo zasáhne,
kdo padne…
kdy však….
/rudá růže vzkvetne/
/na bílé košili/

kdo z nich přežije,
o dívku krásnou,
ucházet se bude,
co včera zahlédli na plese...

kdo z nich k zemi padne?

/láska tolikrát zničí přátelství,
mozek zatemní,
smrt přináší,/

krví svojí,zemi zalije….
Autor Vlk v rouše, 28.03.2008
Přečteno 250x
Tipy 14
Poslední tipující: Woski, Šerák, Bíša, Psavec, Princezna.Smutněnka, mamina, just me, sluníčko sedmitečné
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

máš pravdu... brácha bráchu pro lásku zastřelí.. a divné mu to nepřijde.. jen těm, co mají zrovna čistou hlavu...:/ :)

28.03.2008 19:11:00 | Šerák

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí