Uvadá květina

Uvadá květina

Anotace: ...

Uvadá květina,
tiše umírá.
Listy tmavnou,
je poslední hodina.

Její květ,
pomalu se rozpadá.
Skomírá,
s ní i svět.

Odchází krása,
opouští svět.
Pro bolest v srdci
uvadá květ.
Autor Dindane, 28.03.2008
Přečteno 260x
Tipy 1
Poslední tipující: jesterka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí