skutečný život

skutečný život

Anotace: nic nenahradí skutečný život...

Sedím v křesle,
poslouchám sladké písničky,
sama sebe lituji,
že se musím utápět v krásném hlasu zpěváků
než ve skutečném pohledu.

Ležím na posteli,
na seriál se dívám,
obdivuji krásné herce,
v takových chvílích se cítím
jak podřadný tvor

Čtu si zamilované knížky,
jako své prožívám city hrdinů,
nemohu si pomoci,
někdy při nich i pobrečím si,
je to celé k zbláznění

Skutečný život
příběhy mi nenahradí,
jenom city opravdové,
dají se plně prožívat
Autor l.e, 28.03.2008
Přečteno 241x
Tipy 1
Poslední tipující: come-past
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí