Strážní andělé....

Strážní andělé....

Anotace: Takového andílka má snad každý a já za něj děkuji...

Ty jsi tím andělem,
jenž střeží mě před světem.
Pod svými křídly schranuje,
v pekle za mou duši bojuje...

Řekne neplač,neplač jen se směj,
v srdci miluj,trp a odpouštěj.
tvůj žalostný pláč utiší
nedělá,že neslyší.

Ostatní hrají,nic nezmůžou
za to andělé Ti pomůžou..

To jsou ti andělé co létají po světě v lidské podobě...
Autor sarycek, 28.03.2008
Přečteno 278x
Tipy 6
Poslední tipující: Woski, D´Aninka, Dilla
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí