Ona

Ona

Anotace: Je to o splínu, smutku, ale i naději:-)

Včera večer nemohla usnout,
musela přemýšlet.
Nechce,aby ji viděl smutnou,
ještě tak tisíc let.

Úsměv prý jí sluší více,
v očích se jiskry objeví,
zbarví se její líce
a svět je hned veselý.

Kdyby neměla přátele,
přepadl by ji smutek a žal,
nic by nebylo veselé.
Kdo ví,jak by to bylo dál?

V ulicích tma by byla,
všude tváře smutné.
Nikomu by se nelíbila.
Je toto všechno nutné?

Avšak jeden se tiše skrývá,
ctěl by jí řícti"Mám Tě rád".
Tím to všechno začíná,
jen by se nesměl tak bát.
Autor ivca.kiwi, 28.03.2008
Přečteno 247x
Tipy 2
Poslední tipující: Elouš
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí