Vrah

Vrah

Anotace: ...

Sbírka: Lidé

Chlad na mě
se vkrádá.

Jen divně
hřejí má záda.

Hřejí a něco
po nich teče.

Mrznu a to
nejsem svlečen.

V zádech bolí
a divně píchá.

Najednou, špatně
se mi dýchá.

Po zádech
rudá tekutina.

Život můj
pomalu vyhasíná.

Vzpomínám,
šel jsem ulicí.

A pak, pod
lampou zářící.

Tam mladík,
zuřící.

Do mě nůž
razící.

Poté utíká,
běží pryč.

Mému osudu,
nechá mě vstříc.
Autor Dindane, 29.03.2008
Přečteno 281x
Tipy 1
Poslední tipující: Juan Francesco de Faro
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí