Srdce..

Srdce..

Anotace: ...

V srdci je bod,
co určuje můj chod..
Je jako klubko,
pokryté slupkou..

Buší si nesměle,
zná všechny plány mé..
Barvy je červené..
.. není tak nesmělé..

Říkám mu.. srdce mé..
Umí být pěkně zmámené..

Prožívá radosti,
se smíchem mladosti..
Zmatek i starosti..
Zamyká slzami.. marnosti..

Na křídlech holubic,
chtělo by létat víc..
S pocitem bez hranic..
Prožívá života..rub i líc..
.
.
Srdce je skořápka..
Štěstí je pohádka..
Jsme jako na drátkách..
Na uších sluchátka..

Píše se srdeční pohádka..

Všichni jsme v klubíčku..
Života pytlíčku..
Srdečním uzlíčku..
Autor labuť, 29.03.2008
Přečteno 346x
Tipy 22
Poslední tipující: PIPSQUEAK, NikitaNikaT., vodnař, kavec, Taog, Belmon, Danah, zena, jedam, Bíša, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Ta prvá sloka si myslím vydá za celou báseň.
Napsat jí a pak už nic jiného , úplně stačí k tomu , aby bylo všechno vysvětleno ...Moc pěkná báseňka a podařená Jirka

31.03.2008 06:48:00 | kavec

Díky za komentář...já si myslím že jim to dlouho vydrží...

29.03.2008 16:10:00 | Janey-y

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí