Harry Potter

Harry Potter

Anotace: Malá básnička na téma Harry Potter.

Byl jednou jeden čaroděj,
Který byl taky dobroděj.
Byl hodný a stále je,
Protože se nikdy neplete.
Hodně přátel hned měl,
Jen co do Bradavic přišel.
Jen Zmijozel nad ním pohrdal,
Nejradši by ho roztrhal.
Harrry se však nedá hned,
A statečně bojuje.
Malfoy je jeho nepřítel velký,
Voldemort však ještě větší.
Pokouší se ho zabít stále,
Harry však nikdy nevzdává se.
Vždycky střetne se sním,
Jako s někým, nevím a kým.
Statečně s ním bojuje,
Však taky vždycky vyhraje.
Je to Harry Potter,
Někdo o něm říká, že je lotr.
Je však málo lidí,
Kteří to tak vidí.
Harry zaslouží si úctu svou,
Však pro něj život není hrou.
On však statečně jde dál,
Né však úplně sám.
Jedna holka, jeden kluk,
Jsou s ním jako jeden zub.
Harry doma šťastný není,
V Bradavicích se to však změní.
Má tam kamarádku Hermionu,
Je tam jako v penzionu.
Ron tam taky je,
Vždycky si to vypije.
Když plazívá se po hradě,
Hermiona stojí v zahradě.
Jeden druhému diví se,
A oba na sebe mračí se.
A tak doufám že Harry bude rád,
Když mu tuhle báseň věnuji sám.
Autor Harrybany, 29.03.2008
Přečteno 340x
Tipy 2
Poslední tipující: Básník Karel
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí