Mamince ke Dni Žen

Mamince ke Dni Žen

Anotace: Básnička složená mamince ke Dni žen.

Dneska je den žen,
Splním ti tvůj sen.
Neustále budu hodný,
Pořádný a vzorný.
I když je to velmi těžké,
Zkusím to zvládnout.
Vymyslet nevím co ještě mám,
Věř že potěším tě rád.
Co dělat ještě mám,
Ať v tom nejsem sám?
Moje snažení je však nic,
Neudělám o nic víc.
Kdybych na to měl,
Kdybych jenom směl.
Zase je tu další svátek,
Neberu ho jako pátek, protože je tvůj.
Zůstalo to jenom na mně,
Nevyrovnám se ani lamě.
A tímto všechno Ti přeju
A hezky se směju.
Autor Harrybany, 29.03.2008
Přečteno 619x
Tipy 7
Poslední tipující: 6thSun, estrellita, Marfuša, Psavec, Dvorní neznaboh Jeho Veličenstva
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí