Jeho myšlenky… Sliby

Jeho myšlenky… Sliby

Anotace: ...

Z jeho nešťastných myšlenek
/a nebo milenek?/
třese se.
A když ho deprese
navštíví,
na uvítanou ji políbí.

A smutně sklopí hlavu svou.
Pak chodí přes den tmou.

Oči má široce otevřené

/avšak srdce lásce uzavřené/

a stejně kolem vidí tmu
to nelíbí se mu.
Nebo líbí?

Sliby.
Chyby.
To z toho ve dne nevidí.
/ať se chlapec nediví/
Autor incognita, 29.03.2008
Přečteno 249x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí