0:59

0:59

Anotace: ..před spaním..

Časné ráno a skoro ještě noc,očím se nechce se vzdát ještě téhle nádhery.
Ještě nechcou jít do říše,kde čekají snové příšery
Kde princové přijedou tebe vysvobodit od šedi.
Kde na vsechno jinak se hledí.
Tam daleko za temi mosty se sejdu i stebou
Však ja te poznám,víš že ve vlasech mám hnědou
Budem spolu brouzdat vysněným prázdnem
Ránem se mi budeš postupně strácet,ujíždět pryč
Krajina kolem bude se měnit v tu šeď
Opačná popelka,ráno si vstanu
Budu si pískat,budu se mít,že aspoň v noci můžu si snít.
Autor Veka, 30.03.2008
Přečteno 220x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Mas tam hrubky ale jinak peknoucke

21.08.2008 04:56:00 | Vacluvka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí