Osud

Osud

Anotace: Kdo z Vás mi dokáže říci kdo(co) je osud(Osud)?

Klapy-klap,tmou kráčí tiché kroky,
nemajíc duši,tělo ani hlas.
jeho přítelem je čas a dlouhé roky,
nezměníte ho a nakonec si najde mě i Vás.

Je jen jeden,jedno jméno má,
přece každý máme jen ten svůj.
Nejde uplatit,převézt,co vezme si již nevydá.
Nehneš s ním ať se snažíš stůj co stůj.

Hledej kde chceš-je všude-nenajdeš.
Pokus se jej změnit a novou cestou jít,
možná podaří se Ti cestu pozměnit,
však jinam,než k jeho cíli nedojdeš...
Autor vox animi, 30.03.2008
Přečteno 291x
Tipy 7
Poslední tipující: pejrak, Charibeja, Ctěný pán, major.siorak, malá čarodejnice wiggová netopýrková
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Osud je liška podšitá
nepřevezeš jej ani nedoběhneš
a změnit ho se nevyplácí
všechno se ti jak bumerang vrací
s touhle otázkou asi jen těžko hneš
osud je někdy štěstí a někdy veš
jediné jisté osudu neunikneš

07.06.2008 01:44:00 | SZN

Troufalá myšlenka...

25.04.2008 17:51:00 | Ctěný pán

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí