Ženy & Muži

Ženy & Muži

Anotace: Možná chaotické, vy snad příjdete na to, kdo je kdo..

Pohlazení Tvé mi chybí,
polibek, který mi nikdo nenutí.
Volnost svého těla,
aniž by zažilo muka.
Byl jsi na mě hodný,
ne jako jiní.
Cožpak jsou všichni stejní?

Sliny po vlasech mi stékají,
připadáte mi všichni odporní!
Krev, bolest, nářek,
průnik, síla, vztek!

V dešti se číst nenaučím,
provázíte mě životem celým.
Jemnost vašeho srdce se mě nikdy nedotkne,
sama nevím proč jiná necekne!

Málo jablek na stromě,
hodím vás do ohně.
Až vzplanete budu se vám smát,
i hrušky budou v ohni stát!
Autor Ette, 30.03.2008
Přečteno 259x
Tipy 4
Poslední tipující: Ahorria, Juan Francesco de Faro, excited
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ne všichni jsme stejní. Stačí jen dobře koukat!

31.03.2008 10:44:00 | Démon

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí